Feature

Nyckeltal och KPI widgets

Nyckeltal och KPI widgets

May 2, 2024

restaurant kpi widgets
restaurant kpi widgets
restaurant kpi widgets

Nyckeltal och prestandaindikatorer, eller KPI:er (Key Performance Indicators), är avgörande verktyg för att mäta framgången hos en restaurang. Dessa mätvärden ger insikter i olika aspekter av verksamheten, från ekonomi och effektivitet till kundnöjdhet och personalhantering. Genom att noggrant övervaka och analysera dessa indikatorer kan restaurangägare och -chefer fatta välgrundade beslut som direkt påverkar affärens hälsa och tillväxt.

Guestrix erbjuder en avancerad plattform för att inte bara övervaka utan också anpassa dessa KPI:er till varje unik restaurang. Med Guestrix kan du optimera allt från bokningar och personalhantering till kundinteraktioner och den dagliga driften.

Förinställda och skräddarsydda KPI:er

Innan du börjar anpassa, är det värt att notera att Guestrix redan erbjuder en uppsättning förinställda KPI:er. Dessa är utformade för att omedelbart ge insikter om de mest kritiska och vanligaste nyckeltalen inom restaurangbranschen. Detta inkluderar bland andra personalprocent, omsättning per arbetad timme och genomsnittlig kundnota.

Steg 1: Skapa egna nyckeltal

Definiera nyckeltal som speglar de unika aspekterna och behoven i din restaurang. Med Guestrix kan du enkelt skapa dessa nyckeltal genom att dra nytta av integrerade data från olika system som ditt kassasystem, personalsystem och bokningssystem.

Steg 2: Konfigurera KPI-widgets

När du har dina egna nyckeltal, använd Guestrix för att skapa visuella och interaktiva KPI-widgets på din dashboard. Dessa widgets ger dig snabb insikt i nyckeltalens prestanda, inklusive förändringar jämfört med tidigare perioder.

Steg 3: Analysera fördjupad data

Varje KPI-widget är inte bara en indikator; den är en inkörsport till en djupare analys. Genom att klicka på en widget öppnas en dashboard som visar detaljerad information om det specifika nyckeltalet, vilket ger dig möjlighet att utforska data ner till minsta detalj.

Steg 4: Använd insikterna för att förbättra verksamheten

Använd de insikter du får från KPI-widgetarna för att fatta välgrundade beslut. Vare sig det handlar om att justera personalens scheman, förbättra gästupplevelsen eller optimera dina menyer, ger Guestrix dig datan du behöver för att göra effektiva förändringar.

Avslutning

Anpassade och övervakade KPI:er genom Guestrix förenklar din datahantering och omvandlar siffror till en integrerad del av din strategi för att effektivt driva din verksamhet. Med rätt verktyg i hand kan du inte bara optimera din restaurangverksamhet utan också sova gott om nätterna.

Du har även möjlighet att skräddarsy dina egna nyckeltal så att du enkelt kan följa och analysera din verksamhets unika fokusområden.


Ready to increase profitability and have more time left?

Get started by signing up for the waitlist:

Ready to increase profitability and have more time left?

Get started by signing up for the waitlist:

Why a waiting list? For us, it's important that the things we build actually create real value, as the value of what we create is more important to us than the number of users we have.