Feature

Integrationer för restaurangsystem med Guestrix

Integrationer för restaurangsystem med Guestrix

25 juni 2024

restaurant system integrations
restaurant system integrations
restaurant system integrations

Integrationer mellan olika system är avgörande för en smidig och effektiv restaurangdrift. Genom att integrera data från olika källor kan restaurangägare och chefer få en helhetsbild av sin verksamhet, vilket gör det enklare att fatta välgrundade beslut. På Guestrix förstår vi vikten av sömlösa integrationer och har utvecklat en plattform som gör just detta.

Varför är integrationer viktiga?

Att driva en restaurang innebär att hantera många olika system – från boknings- och kassasystem till personalsystem och analysverktyg. Utan integration mellan dessa system blir det svårt att få en sammanhängande bild av verksamheten. Detta kan leda till ineffektivitet, misstag och förlorade intäkter.

Hur Guestrix arbetar med integrationer

Guestrix är byggt för att integrera med de mest använda systemen i restaurangbranschen, såsom WaiterAid för bokningar, Personalkollen för personalhantering och Trivec för kassasystem. Genom dessa integrationer kan vi samla all relevant data på ett ställe, vilket gör det möjligt för dig att:

  • Övervaka bokningar och gästflöde: Få realtidsinsikter om bokningsläget och gästflöden för att bättre planera och optimera ditt schema.

  • Hantera personal och schemaläggning: Se personalkostnader och arbetstimmar i relation till försäljningen för att justera bemanningen efter behov.

  • Analysera försäljning och lönsamhet: Följ upp försäljning av olika produktkategorier, identifiera storsäljare och optimera ditt sortiment för att maximera intäkterna.

Flexibilitet och anpassning

Varje restaurang är unik, och därför erbjuder Guestrix möjligheten att anpassa integrationerna efter just dina behov. Oavsett om du driver en liten kvarterskrog eller en stor restaurangkedja, kan våra lösningar skräddarsys för att passa din verksamhet.

Avslutningsvis

Med Guestrix integrationer får du en kraftfull plattform som samlar all din viktiga data på ett ställe. Detta gör det enklare att driva din restaurang effektivt och att fokusera på det du gör bäst – att skapa fantastiska upplevelser för dina gäster.

Redo att öka lönsamheten och få mer tid över?

Kom igång genom att skriva upp dig på väntelistan:

Redo att öka lönsamheten och få mer tid över?

Kom igång genom att skriva upp dig på väntelistan:

Varför en väntelista? För oss är det viktigt att de saker vi bygger faktiskt skapar riktig nytta, då värdet av det vi skapar är viktigare för oss än antalet användare vi har.