Feature

Dashboards ger dig anpassad överblick över din restaurang

Dashboards ger dig anpassad överblick över din restaurang

2 maj 2024

restaurant analysis dashboard kpi graph leaderboard
restaurant analysis dashboard kpi graph leaderboard
restaurant analysis dashboard kpi graph leaderboard

Varje restaurang har sina unika utmaningar och mål, och det är här Guestrix dashboards verkligen kommer till sin rätt. Du kan skräddarsy dashboards helt efter dina specifika behov, välja vilken data som ska inkluderas och hur informationen ska presenteras.

Oavsett om det handlar om att övervaka dagliga försäljningssiffror, analysera kundbeteenden eller hålla koll på schemaläggningen, kan du enkelt anpassa din dashboard för att spegla de faktorer som är viktigast för just din restaurang.

Förinställda och skräddarsydda KPI:er

Guestrix dashboards är utrustade med en rad förinställda KPI:er som är avgörande för alla restauranger, såsom omsättning, personalkostnader och bokningsläge. Dessa KPI:er är tillgängliga direkt från start och ger dig en snabb överblick över din verksamhets grundläggande prestanda.

För ytterligare insikt och kontroll kan du även skapa egna KPI:er som är skräddarsydda för att mäta specifika aspekter av din verksamhet.

Visuella insikter genom grafer och topplistor

För att förenkla analysen av komplex data innehåller Guestrix dashboards olika typer av visualiseringar, inklusive grafer och topplistor. Dessa verktyg hjälper dig att enkelt jämföra och följa trender, vilket gör det lättare att identifiera möjligheter till förbättring och att snabbt reagera på förändringar i marknaden.

Interaktivitet och detaljerad analys

En av de mest kraftfulla funktionerna i Guestrix dashboards är deras interaktivitet. Varje element på en dashboard är designat för att vara klickbart, vilket ger tillgång till en djupare analys. Denna funktion är särskilt värdefull när du behöver gräva djupare i datan för att förstå roten till en trend eller ett problem.

Roll-baserade dashboards för hela teamet

Guestrix förstår vikten av att ha rätt information tillgänglig för rätt personer. Dashboards kan därför konfigureras med roll-baserad åtkomst, vilket säkerställer att alla i organisationen – från VD:n till en enskild servitör – har tillgång till relevant och användbar information. (kommer snart!)

Med Guestrix dashboards får du inte bara ett verktyg för att övervaka din restaurangs prestanda, utan en omfattande lösning som hjälper dig att förstå din verksamhet på en djupare nivå. Genom att integrera realtidsdata, detaljerad analys och flexibel anpassning stärker Guestrix din förmåga att fatta datadrivna beslut som förbättrar både kundupplevelser och affärsresultat.

Redo att öka lönsamheten och få mer tid över?

Kom igång genom att skriva upp dig på väntelistan:

Redo att öka lönsamheten och få mer tid över?

Kom igång genom att skriva upp dig på väntelistan:

Varför en väntelista? För oss är det viktigt att de saker vi bygger faktiskt skapar riktig nytta, då värdet av det vi skapar är viktigare för oss än antalet användare vi har.