Nyhet

Vad är Guestrix och varför finns vi?

Vad är Guestrix och varför finns vi?

24 apr. 2024

guestrix smart analys för restauranger
guestrix smart analys för restauranger
guestrix smart analys för restauranger

Upptäck vad Guestrix är och varför vi finns. Lär dig hur vi hjälper restaurangägare att driva sin verksamhet effektivt med datadrivet beslutsfattande, kostnadskontroll och förbättrad kundupplevelse.

Guestrix - Mission och Vision

Att äga och driva en restaurang handlar om mycket mer än mat. Det är en dynamisk verksamhet där varje detalj räknas, från kundservice till kostnadskontroll. I takt med att tekniken utvecklas ökar behovet av smarta, effektiva verktyg som kan hjälpa restaurangägare att hantera sina affärer mer effektivt

Guestrix är skapad för att vara den partner varje restaurangledare behöver för kunna utveckla och förbättra sin verksamhet och samtidigt kunna sova lite bättre om nätterna.

Vad Guestrix erbjuder:

Datadrivet Beslutsfattande

Guestrix levererar inte bara data; vi förvandlar den till insikter som gör det möjligt för dig att fatta informerade, strategiska och taktiska beslut. Oavsett om det gäller att optimera personalplaneringen eller förbättra kundupplevelsen, hjälper Guestrix dig att förstå vad som fungerar och vad som kan göras bättre. Genom att använda datadrivet beslutsfattande kan du säkerställa att din restaurang ständigt förbättras.

Enkelhet och Användarvänlighet

Vi vet att de flesta inte älskar att stirra på komplicerade grafer och tabeller, utan istället vill ha tid att vara på plats med sina gäster och kollegor. Därför är vårt största fokus att Guestrix ska vara så enkelt och användarvänligt att alla i verksamheten snabbt ska förstå det. Du behöver inte vara en IT-expert för att ha nytta av Guestrix. Vi strävar efter att erbjuda enkelhet som gör ditt arbete lättare.

Flexibilitet

Varje restaurang är unik, och vårt system är utformat för att vara flexibelt. Denna flexibilitet innebär att du kan skräddarsy systemet för att bäst passa din restaurangs unika behov. Guestrix anpassar sig efter dina specifika behov och förutsättningar, så att du kan fokusera på det som är viktigast för just din verksamhet.

Enkel Prismodell

Till skillnad från många andra system som erbjuder komplexa och dyra lösningar, erbjuder Guestrix en kostnadseffektiv prenumerationstjänst som ger riktigt värde tillbaka direkt. Vår enkla prismodell innebär att du får tillgång till alla våra funktioner utan dolda kostnader. Detta gör att du kan förbättra din verksamhet snabbt och utan att behöva oroa dig för dyra investeringar.

Guestrix i Praktiken:

Guestrix är inte bara en dashboard; det är en helhetslösning som integreras sömlöst med dina befintliga system, från bokningar till personalhantering och POS-system. Det gör det möjligt för dig att snabbt få en helhetsbild av verksamheten och kunna fatta faktabaserade beslut baserade på aktuell och relevant information. Med Guestrix får du en komplett översikt över din restaurang, vilket hjälper dig att förbättra både driften, lönsamheten och kundupplevelsen.

Med lanseringen av Guestrix vill vi förenkla och förbättra hur det är att driva en restaurang. Vi vill inte bara leverera ett verktyg; vi vill förändra sättet du tänker på driften av din restaurang. Guestrix är inte bara en produkt; vi är en partner som är fullt engagerade i att du ska lyckas. Vi erbjuder en helhetslösning som täcker alla aspekter av din restaurangdrift, vilket gör det lättare för dig att fokusera på det du älskar - att skapa fantastiska matupplevelser för dina gäster.

Redo att öka lönsamheten och få mer tid över?

Kom igång genom att skriva upp dig på väntelistan:

Redo att öka lönsamheten och få mer tid över?

Kom igång genom att skriva upp dig på väntelistan:

Varför en väntelista? För oss är det viktigt att de saker vi bygger faktiskt skapar riktig nytta, då värdet av det vi skapar är viktigare för oss än antalet användare vi har.